IVM Slide 4

Wie zijn wij

Integraal Verzekering Management B.V. is een assurantiekantoor in Culemborg, opgericht door Annemiek Piek-van Beurden. We zijn een assurantiekantoor met een persoonlijke benadering. Ondanks dat elke klant ook in onze administratie een nummer heeft, zijn ze dat voor ons zeker niet! Integendeel. Financiële zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak. Wij willen graag al onze relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen wij tijdig en op-maat advies geven en u adviseren wanneer er zich bijvoorbeeld wijzigingen voordoen.

Wat zoekt u?

Een volledig verzekeringspakket dat bij u past?
Weten waar u aan toe bent als klant en een goed overzicht in verzekeren hebben, is belangrijk voor u?
Helder in afspraken, open en direct, professioneel, is wat u waardeert in een assurantiekantoor?

IVM is het antwoord!

  • IVM neemt u veel administratieve rompslomp uit handen en staat voor u klaar als ondersteuning gewenst is, voor raad en daad, in normale tijden en na een incident.
  • IVM heeft als uitgangspunt het belang van de klant, richt alle activiteiten op dat belang en laat dat belang altijd prevaleren.
  • IVM is direct en open. Wij gaan aan de slag met de door u aangeleverde relevante informatie, toelichting en juiste gegevens en geven u advies dat is onderbouwd en wordt toegelicht. U hebt altijd de laatste controle voor een voor u optimaal resultaat.
  • IVM ziet verzekeren als integraal onderdeel van goed risicobeheer. Omdat bij goed risicobeheer alle aspecten aan bod dienen te komen, hebben wij strategische partners, zodat wij u alle voordelen van een geïntegreerd verzekeringspakket kunnen bieden.
  • IVM is helder vanaf het begin. U weet waar u aan toe bent ten aanzien van uw kosten, keuze van premiebetaling, ondersteuning en advies. Helderheid zonder ballast.

Dat mag immers van een partner worden verwacht en dat zijn we dus.

Daarom IVM!

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.