In drie stappen naar een goede risico analyse

Omgaan met bedrijfsrisico’s bestaat uit drie stappen: de risico’s voor uw onderneming in kaart brengen, inzicht krijgen in de (financiële) gevolgen van deze risico’s en vervolgens keuzes maken over hoe u uw bedrijf tegen deze mogelijke gevaren kunt beschermen. IVM helpt u bij het maken van een sterke risico analyse.

Risico’s zijn voor elk bedrijf anders

De continuïteit van uw bedrijf is van groot belang. Daarom is het goed om te analyseren welke factoren de continuïteit mogelijk bedreigen. Een productieproces dat stil komt te liggen als gevolg van een brand, hoge kosten door ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid van uw werknemers, reputatieschade: ze kunnen allemaal een grote impact hebben op de financiële situatie van uw onderneming. Zorg daarom dat u weet waar voor uw bedrijf de risico’s zitten én welke kosten deze met zich meebrengen.

Uw bedrijf beschermen tegen deze risico’s

Misschien denkt u bij het beschermen tegen risico’s direct aan verzekeren. Toch is dat lang niet altijd nodig. Goede preventiemaatregelen kunnen vaak al veel doen! Voor risico’s die te groot zijn om zelf te dragen, zoals een brand, bieden verzekeringen goede bescherming. Wij zetten alle mogelijkheden graag voor u op een rij.

Maak nu een afspraak voor een grondige risico analyse

Kies voor continuïteit van uw onderneming en maak een afspraak met IVM in Culemborg voor een onafhankelijk advies over de risico’s binnen uw bedrijf.

Stel ons gerust uw vraag